Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Er is iets moois gaande in de wereld. Iedereen is er van doordrongen dat er veranderingen plaats dienen te vinden in de manier waarop we met onze natuurlijke hulpbronnen omspringen. Ook wij gaan deze groene uitdaging graag aan.


Elektrisch aangedreven niet meer weg te denken uit ons wagenpark

Voor de ritten in de stad zetten wij graag onze Nissan EV200 Electric in! De naam zegt het al, een elektrisch aangedreven Nissan EV200. Het grote verschil is dat dit voertuig geen schadelijke gassen uitstoot en compleet stil zijn ‘werk’ doet. Opladen gebeurt gewoon met een stekker.

Het nieuwe rijden

Al onze chauffeurs hebben een ‘Het Nieuwe Rijden’ opleiding doorlopen. Hierbij ligt de nadruk op defensief rijden. Door ‘Het Nieuwe Rijden’ zijn besparingen tot 15% op de brandstofkosten mogelijk, ontstaat een grotere verkeersveiligheid, minder stress bij de chauffeurs, minder schade en onderhoud én minder belasting van het milieu.

Ons stukje bos

We hebben een eigen stukje bos! In Zelhem, Gelderland ligt +/- 7000 m2 aan bos met loofbomen. Dit zorgt voor een CO2 compensatie. Ons streven is om binnen enkele jaren CO2-neutraal te zijn.